عطر ادکلن روژا داو الیزیوم پورهوم | Roja Dove Elysium Pour Homme

ویژگی های محصول :

گروه بویایی :معطر سرخس گونها
موارد استفاده :روزانه
جنسیت :مردانه
مناسب برای فصل :فصول گرم
رایحه :خنک

کد محصول : 278
865,000 تومان4,870,000 تومان

تمامی عطرها "ساخت اختصاصی" برند سراد هستند.

توضیحات

رایحه اولیه

ترکیبات :

گریپ فروت

درمنه

ترنج

اویشن

لیمو ترش

گالبانوم

لیمو

رایحه میانی

ترکیبات :

فلفل صورتی

سیب

میوه های سرو کوهی

انگور فرنگی

خس خس

سدر

رز

گل برف

یاس

ناگارموتا

رایحه اصلی

ترکیبات :

وانیل

لادن

عنبر سائل

چرم

بنزوئین

عطر روژا الیزیوم نمایانگر روح آزادی و قدرت مردانه است؛ عطری که مرز میان ظرافت و جسارت را از بین می‌برد. ادکلن روژا الیزیوم از برندی لوکس برای مردانی طراحی شده که به دنبال انرژی، اعتمادبه‌نفس و تمایز هستند.

الیزیوم در همان لحظه نخست با طراوتی خنک و درخشان حضور خود را اعلام می‌کند و در ادامه با رایحه‌ای عمیق و ماندگار، تصویری از شکوه و اصالت را به نمایش می‌گذارد.

معرفی برند عطر روژا الیزیوم

برند Roja Parfums توسط روژا داو (Roja Dove)، عطرساز برجسته و نامدار بریتانیایی، پایه‌گذاری شد. هدف او خلق عطرهایی بود که فراتر از مد و زمان باشند و حس اصالت، هنر و اشرافیت را در رایحه‌ها زنده کنند.

در سال 2017، این برند شاهکاری به نام Roja Elysium را معرفی کرد. الیزیوم با الهام از مفهوم آزادی و بهشت، برای مردان مدرن، پرانرژی و تأثیرگذار طراحی شده است. اگر از عطرهای خاص و اشرافی مانند ادکلن شیخ ۷۷ لذت می‌برید، روژا الیزیوم نیز با شخصیت لوکس و انرژی خنک خود، می‌تواند انتخابی بی‌نقص و متفاوت برای شما باشد.

بطری عطر روژا الیزیوم با رنگ آبی شفاف و درپوش طلایی، جلوه‌ای لوکس و مدرن دارد. طراحی آن الهام‌گرفته از آسمان آزاد و حس رهایی است و در عین سادگی، ظرافت و قدرت را هم‌زمان نشان می‌دهد.

ویژگی

توضیحات عطر روژا الیزیوم

سال معرفی

2017

کشور مبدا

بریتانیا

غلظت

ادو پرفیوم (EDP)

ماندگاری

6–8 ساعت روی پوست؛ بیشتر روی لباس

پخش بوی

متوسط تا خوب

جنسیت

مردانه

طبع

خنک

رایحه

معطر سرخس گونها

فصل مناسب استفاده

بهار و تابستان

قدرت ماندگاری و پخش بوی عطر روژا الیزیوم

عطر روژا الیزیوم به‌گونه‌ای طراحی شده که رایحه‌اش به تدریج و به شکلی طبیعی در طول روز پدیدار می‌شود و اثر خود را به‌صورت مداوم حفظ می‌کند. پخش بوی متعادل آن باعث می‌شود بدون ایجاد اغراق یا فشار، حضور شما به‌طور مؤثری حس شود و تصویری ماندگار از شخصیت شما بر جای بگذارد.

اگر به عطری با پخش بوی قوی‌تر علاقه دارید، عطر ساواج الکسیر گزینه‌ای است که با رایحه پرانرژی و جذاب خود، هر مردی که آن را استفاده کند، به‌سرعت توجه اطرافیان را جلب می‌کند.

رایحه‌ های سازنده عطر روژا الیزیوم

عطر روژا الیزیوم تجربه‌ای پیچیده و چندبعدی از رایحه‌ها ارائه می‌دهد که با گذر زمان به شکلی طبیعی و دلنشین تغییر می‌کند:

  • رایحه اولیه با ترکیبی شاداب و انرژی‌بخش از مرکبات و گیاهان معطر مثل گریپ‌فروت، ترنج، لیمو، لیموترش، اویشن، درمنه و گالبانوم آغاز می‌شود. این لایه، حس طراوت و آزادی را به محض اسپری کردن عطر روژا الیزیوم منتقل کرده و روز شما را با انرژی مثبت شروع می‌کند.
  • رایحه میانی با پیچیدگی و گرمای بیشتر، شامل نت‌های فلفل صورتی، سیب، میوه‌های سرو کوهی، انگور فرنگی، خس‌خس، سدر، رز، گل برف، یاس و ناگارموتا است. این لایه، شخصیت مردانه و مدرن عطر را نمایان می‌کند و حس پرانرژی و جذابیت را افزایش می‌دهد.
  • رایحه پایه که مدت بیشتری روی پوست باقی می‌ماند، با ترکیبی غنی و لوکس از وانیل، لادن، عنبر سائل، چرم و بنزوئین، عمق و ماندگاری رایحه را تضمین می‌کند و تصویری از قدرت، وقار و لوکس بودن به جا می‌گذارد.

برخی از ترکیبات ادکلن روژا الیزیوم، از جمله نت چرم، یادآور رایحه کلاسیک و محبوب دانهیل قهوه ای هستند، اما روژا الیزیوم با تعادل بی‌نظیر رایحه‌ها، تجربه‌ای کاملاً متمایز ارائه می‌دهد.

بهترین موقعیت ‌ها برای خوشبو ماندن با ادکلن روژا الیزیوم

ادکلن روژا الیزیوم با طبع خنک و مردانه، انتخابی ایده‌آل برای استفاده روزانه در فصول گرم سال است. رایحه تازه و انرژی‌بخش آن باعث می‌شود در محیط‌های کاری، جلسات مهم، ملاقات‌های دوستانه یا حتی گشت و گذار در فضای باز، همیشه خوشبو و باوقار باقی بمانید. اما اگر دنبال عطری برای همین موقعیت‌ها در روزهای سرد سال هستید و هنوز در کلکسیون خود ندارید، عطر بد بوی با طبع شیرین و گرم خود بهترین انتخاب خواهد بود.

بازه قیمت ادکلن روژا الیزیوم

قیمت عطر روژا الیزیوم به‌عنوان یک عطر نیش مردانه و لوکس، معمولاً در رده بالایی بازار قرار دارد. در فروشگاه سراد، ادکلن روژا الیزیوم با دقت و مهارت عطرسازان حرفه‌ای آماده می‌شود تا عطری با کیفیت، غلظت بالا، ماندگاری طولانی و پخش بوی مؤثر ارائه دهد، اما با قیمتی مقرون‌به‌صرفه‌تر نسبت به نسخه اصلی.

قیمت ادکلن روژا الیزیوم در این صفحه بسته به حجم خرید و به‌روزرسانی‌های دوره‌ای متغیر است، تا کاربران بتوانند تجربه‌ای منحصر به‌فرد با ماندگاری بالا و رایحه‌ای خاص را به راحتی در اختیار داشته باشند. در صورتی که قیمت عطر روژا الیزیوم مشخص نبود یا محصول ناموجود بود، می‌توانید با کارشناسان فروشگاه سراد تماس بگیرید و اطلاعات دقیق را دریافت کنید.

خرید ادکلن روژا الیزیوم

خرید ادکلن روژا الیزیوم از فروشگاه سراد تجربه‌ای سریع و بدون پیچیدگی است. شما می‌توانید حجم دلخواه خود را از 10 تا 100 میلی‌لیتر انتخاب کنید و پرداخت خود را به‌صورت امن و راحت از طریق درگاه اسنپ‌پی انجام دهید. امکان خرید اقساطی نیز برای راحتی بیشتر فراهم شده است.

کارشناسان فروشگاه سراد آماده‌اند تا برای انتخاب عطر متناسب با سلیقه شما یا هدیه به شما مشاوره بدهند.

عطر الیزیوم، انتخابی ماندگار برای لحظات خاص 

روژا الیزیوم عطر مردانه، خنک و با رایحه‌ای ماندگار است که تعادلی از طراوت، جذابیت و وقار را ارائه می‌دهد. خرید عطر روژا الیزیوم از فروشگاه سراد تجربه‌ای آسان و مطمئن است و کارشناسان برای راهنمایی شما در انتخاب عطری مناسب همیشه آماده‌اند.

توضیحات تکمیلی

سایز

, , , , ,

گروه بویایی

موارد استفاده

جنسیت

مناسب برای فصل

رایحه

برند

5 دیدگاه برای عطر ادکلن روژا داو الیزیوم پورهوم | Roja Dove Elysium Pour Homme

  1. star.milad.78

    ماندگاریش خوبه واقعا. جای حرف نمیزاره
    یکم بوی ترشی داره که من دوسش نداشتم. من نمیخوام ادکلنم رایحه ی ترش داشته باشه. (البته که دوست داشتنِ عطر و ادکلن سلیقه ایه)
    تلخی میانه داره و خیلی تند و زننده نیست و من دوس دارم
    ممنون از سراد

  2. مجید گلفشان

    خیلی محصولات خوبی هستند

  3. مجید گلفشان

    خوب بود

  4. farzad (مالک تایید شده)

    خیلی بوی خوبی داره بسیار خنک و میان بوی ملایم و عالی برای فصل گرم

  5. maryam.niko

    داداشم اینو زد برای یه مهمونی رسمی. وسط مهمونی یکی برگشت گفت: “داداش عطرت خیلی سطح بالاست!” یه رایحه‌ی تمیز، باکلاس، مردونه‌ی واقعی که با کت‌و‌شلوار غوغا می‌کنه.

دیدگاه خود را بنویسید

نظرات کاربران

5 دیدگاه برای عطر ادکلن روژا داو الیزیوم پورهوم | Roja Dove Elysium Pour Homme

  1. star.milad.78

    ماندگاریش خوبه واقعا. جای حرف نمیزاره
    یکم بوی ترشی داره که من دوسش نداشتم. من نمیخوام ادکلنم رایحه ی ترش داشته باشه. (البته که دوست داشتنِ عطر و ادکلن سلیقه ایه)
    تلخی میانه داره و خیلی تند و زننده نیست و من دوس دارم
    ممنون از سراد

  2. مجید گلفشان

    خیلی محصولات خوبی هستند

  3. مجید گلفشان

    خوب بود

  4. farzad (مالک تایید شده)

    خیلی بوی خوبی داره بسیار خنک و میان بوی ملایم و عالی برای فصل گرم

  5. maryam.niko

    داداشم اینو زد برای یه مهمونی رسمی. وسط مهمونی یکی برگشت گفت: “داداش عطرت خیلی سطح بالاست!” یه رایحه‌ی تمیز، باکلاس، مردونه‌ی واقعی که با کت‌و‌شلوار غوغا می‌کنه.

دیدگاه خود را بنویسید